Dorpsbingo

 

Onderwerp: dorpsbingo onder de aandacht brengen!!

Beste allemaal,

Graag vraag ik aandacht voor een geweldig initiatief met daarbij de vraag om dit breed te delen binnen jullie eigen netwerk/dorp. Wat is het verhaal?
Corrie Versteden uit Thorn wil graag een dorpsbingo organiseren en heeft hiervoor ondersteuning gevraagd aan Delta Limburg (het  digitale nieuwsplatform waar gemeente Maasgouw ook gebruik van maakt). Zij hebben er een item van gemaakt op hun website (zie onderstaande link) en de vraag is om dit item zo breed mogelijk te delen via jullie eigen kanalen. Hopelijk gaat het dan lukken om de bingo georganiseerd te krijgen.

Link naar het item op Delta Limburg met alle relevante gegevens:
https://www.deltalimburg.nl/article/2892/Online%20Dorpsbingo

Mede namens Corrie wil ik jullie hartelijk danken voor de medewerking. Mochten er nog vragen over de bingo zijn dan kunnen jullie rechtstreeks contact opnemen met Corrie Versteden: haar gegevens vindt je onderaan het item.
Willen jullie zelf iets organiseren en heb je daar ondersteuning bij nodig, dan hoor/lees  ik dat graag en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Wendy Rietra-Cox
Kernenregisseur Gemeente Maasgouw
06 – 18 25 06 57
Aanwezig maandag t/m donderdag.

De bingokaarten kosten € 5 per stuk en in totaal zijn er 20 prijzen te winnen. Hoe de bingo precies in zijn werk gaat en op welke dag en tijd, dat wordt in een later stadium nog bekendgemaakt.

Lijkt het je leuk, wil je én een leuke middag én de lokale ondernemers steunen? Doe dan mee en reserveer jouw bingokaart bij Corrie Versteden. Dat kan telefonisch via 0475-562421 of per e-mail via het mailadres n.versteden@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email