Nieuwsbrief oktober 2020
De Stichting Dorpsraad Stevensweert doet mee met de Rabobank ClubSupport-aktie. Doel: De bijdrage komt geheel ten goede aan onze nieuwsbrief “Stevenswee(r)tjes”, zodat onze inwoners geïnformeerd worden over alles wat “leeft” in ons mooie dorp. “Stevenswee(r)tjes” wordt 4x per jaar huis aan huis bezorgd. Daarin staan allerlei weetjes, verhalen en artikelen over wat zich allemaal in Stevensweert afspeelt. De druk- en bezorgingskosten zijn de enige kostenposten; al het overige wordt gedaan door vrijwilligers. Omdat het nieuws uit het dorp veelvuldig is, zouden we “Stevenwee(r)tjes” met meer pagina’s (of vaker) willen uitgeven. Wij hopen van harte dat de bijdragen van u aan deze aktie daartoe zullen leiden. De dorpsgenoten in Stevensweert zullen dat zeer op prijs stellen.

Nieuwsbrief september 2020
Waarom de Dorpsraad Stevensweert zich heeft ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport-aktie.

Nieuwsbrief augustus 2020
“Stevenswee(r)tjes” #7 is uit! Hoofdwacht Stevensweert toegevoegd aan Archeo Route Limburg.
‘Denkend aan Holland’ te gast in Stevensweert.De medewerkers aan dit programma, André van Duin en Janny van der Heijden, waren inderdaad te gast in Stevensweert. Samen met Jan Mueters hebben ze Stevensweert mooi in beeld gebracht. Open Monumentendag. Tijdens de Open Monumentendagen opent Natuurmonumenten de deuren van haar cultuurhistorische gebouwen.

Nieuwsbrief juli 2020
Stevensweert weer in de kijker. Op donderdag 9 juli werd speeltuin “De Waaikamp” officieel geopend door wethouder Tim Snijckers van de gemeente Maasgouw. Thematochten in Stevensweert/Ohé en Laak. Doe mee met de Zonnebloemloterij 2020. De vlag wappert weer. Tijdens een wandeling over de Maasdijk heeft u wellicht op de vestingwerken een vlag zien wapperen. André van Duin en Janny van der Heijden waren eind juni te gast in Stevensweert. Omgevingsvisie Maasgouw. Wensbus Maasgouw gaat weer rijden.

Nieuwsbrief juni 2020
‘Denken aan Holland’ te gast in Stevensweert. Nieuwe samenwerking Hompesche molen. Fietsveer weer in de vaart. Op de Konie. Brug Ohé en Laak dicht. Tentoonstelling ‘Mächtig und stark’. De weg uit de Coronacrisis. Nieuwsbrief Kindervakantiewerk.

Nieuwsbrief mei 2020
In de PDF-versie van 15 pagina’s van het magazine “Stevenswee(r)tjes” #6 – mei 2020 staan de artikelen zoals afgedrukt in de papieren versie, (zie het betreffende Bericht op de site) plus nog enkele andere interessante verslagen van nieuwe items. rekening houdend met de Coronamaatregelen.

Nieuwsbrief april 2020
Corona – Lockdown. Bestemmingsplan Maasplassen Stevensweert. Reconstructie oude kern Stevensweert. Doneer uw fles, voor Alpe d’Huzes. Info Schutterscompagnie „St. Rochus” Stevensweert. Koninklijke onderscheidingen in Stevensweert. Nieuwbouw kasteeldomein Walburg vordert gestaag. Groen licht voor fysiotherapeutische zorg.

Nieuwsbrief maart 2020
Geen nieuwsbrief
.

Nieuwsbrief februari 2020
“Stevenswee(r)tjes #5. Carnavalsoptocht. Jaarlijkse potgrondactie V.V. Stevensweert. ZijActief 1930-2020. Informatieavond gemeente Maasgouw. Voorjaars- en lenteconcert. Dropping voetbalvereniging.

Nieuwsbrief januari 2020
Data activiteiten stromen binnen. Jaarprogramma van de Senioren Stevensweert. Volksdansgroep nodigt uit. Startsein project Walburg. ‘Jaar’-programma van de CV de Leefhöbbers. ‘Duo Optoch’. Inloopspreekuur dorpsraad. Voormalige kasteeldomein Walburg komt tot leven. Facebook-logo op website.

Nieuwsbrief december 2019
Vierde uitgave “Stevenswee(r)tjes”. Dorpsraad Stevensweert nu beheerder van de Facebookpagina ‘Vestingstadje Stevensweert’. Tijdelijke tentoonstelling 75 jaar bevrijding.

Mailing december 2019
Aan alle contactpersonen van de verenigingen en stichtingen in Stevensweert. Agenda Dorpsactiviteiten.

Kerstkaart december 2019
“Eens per jaar”

Nieuwsbrief november 2019
Nieuwe website.

Nieuwsbrief september 2019
Derde uitgave “Stevenswee(r)tjes”. Beheer BuurtWhatsapp.

Nieuwsbrief mei 2019
Tweede uitgave “Stevenswee(r)tjes” in magazine-formaat.