Sponsoren

Dankzij de sponsoring van BodyMind Life Coaching in Stevensweert, Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs in Echt, SIMONS Truckservice in Echt en Schlössels financieel advies in Maasbracht, kunnen wij dit jaar de 4 uitgaven van “Stevenswee(r)tjes” op papier weer bij alle mensen in Stevensweert bezorgen. Mede namens de bewoners hartelijk dank!

Multidisciplinaire aanpak ter behandeling en preventie van stress & burn-out gerelateerde klachten

BodyMind Life Coaching helpt jou het maximale uit jezelf te halen en terug in balans te komen door grip te krijgen op stress en burn-out gerelateerde klachten. Wij zijn uniek in de preventie en aanpak van stress & burn-out gerelateerde klachten door het toepassen van Life Coaching, waarbij psychosociale coaching, lichamelijke therapie en ontspanning centraal staan.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de meeste (beginnende) signalen van stress & burn-out gerelateerde klachten fysiek tot uiting komen. Denk hierbij aan weinig energie, slechte nachtrust, lusteloosheid, niet te verklaren pijn, nek en schouderklachten, piekeren, hoofdpijn, buikpijn, tintelingen in je vingers en/of drukkend gevoel op de borst. De fysieke signalen brengen ons naar de daadwerkelijke kern van je stress en spanningsklachten. Dat betekent dat we de wortels van de klacht(en) aangrijpen waarbij meteen de weg naar herstel kan beginnen.

Waar nodig bieden wij lichaamsgerichte therapie aan in jouw BodyMind Life Coachingstraject, gericht op triggerpoints (spieren) en fascia (bindweefsel) zodat lichamelijke klachten direct verminderen. Door middel van Triggerpoint Reset Technieken, NRT en Bowen therapie ondersteunen we je fysieke lichaam de weg naar herstel te vinden. Doordat we de onderliggende oorzaak van de lichamelijke klachten – veelal mentaal emotioneel (Mind) van aard – ook behandelen, bieden we zowel voor de korte als lange termijn een effectieve oplossing.

BodyMind Life Coaching
Angelina Vial & Rico op het Veld
Jan van Steffeswertplein 4
6107 BZ Stevensweert
Tel.: 06-82357958

 

Jij verhuist, wij doen de rest

Het kopen of verkopen van een huis is een enorme stap. Gelukkig hoef je deze niet alleen te zetten. Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs helpt jou op weg met professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een resultaatgerichte aanpak, zodat jij met een goed gevoel aan een nieuw hoofdstuk kunt beginnen.

Ons team staat met haar 25 jaar ervaring en bouwkundige expertise klaar om jou te helpen en ontzorgen bij het kopen van een woning of pand. Wij luisteren naar jouw ideaalplaatje en gaan hier met gevoel voor precisie mee aan de slag, zodat wij jouw droomhuis zoveel mogelijk tot werkelijkheid kunnen brengen. Daarbij zijn wij meer dan een makelaar alleen: we geven bouwkundig en objectief financieringsadvies, controleren het koopcontract en adviseren notarissen en hypotheekadviseurs die zoveel mogelijk werk voor jou uit handen nemen.

Onze gecertificeerde taxateurs stellen bovendien een nauwkeurig en goed onderbouwd taxatierapport voor jou op dat door alle geldverstrekkers, notarissen, advocaten en de belastingdienst wordt geaccepteerd, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Gaat jouw huis in de verkoop, dan zorgt Peters & Jacobs Makelaars ervoor dat het zo prominent mogelijk in de etalage staat en een breed publiek bereikt, bijvoorbeeld via een professionele fotopresentatie en online promotie.

Onze erkende interieurstyliste licht de pluspunten van jouw woning of pand nóg beter uit, zodat de verkoop- of verhuurkansen zoveel mogelijk worden vergroot. En heb je tijdens het verkooptraject een vraag, dan kan je ons altijd bereiken — ook ’s avonds en in het weekend.

Peters & Jacobs Makelaars Taxateurs helpt jou bij het kopen of verkopen van je huis en verzorgt het volledige traject van A tot Z. Jij hoeft slechts jouw spullen te verhuizen—wij doen de rest.

Peters & Jacobs Makelaars – Taxateurs
Schoolstraat 1
6102AD Echt
Tel.: 0475-486766
info@peters-jacobs.nl
www.peters-jacobs.nl

 

 

Truck Service Simons BV is opgericht in 1998 door Denny Simons. Truck Service Simons BV is een onderdeel van de Simons Groep een innovatief en dynamisch familiebedrijf met 35 enthousiaste, betrokken en vakkundige medewerkers. Als Mercedes-Benz dealer zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties van al uw bedrijfsvoertuigen.

Truck Service Simons BV groeide al snel uit zijn voegen, naast onze eerdere verhuizing uit 2005 zijn we in 2017 wederom verhuisd naar een volledig nieuw pand (voorzien van de laatste nieuwe techniek), pal aan de A2/ A73 te Echt. In datzelfde jaar openden we onze tweede vestiging aan de Boven Zijde 7 te Eindhoven. Beide locaties, zeer gunstig gelegen aan de A2, A73 en A67, zijn goed bereikbaar voor onze klanten.

2005 was een bijzonder jaar, naast de verhuizing en de nieuwe vestiging, richtten we ook een aparte BV op voor industriële klanten: Simons Industrial BV. 

Naast ons VOLVO Construction Equipment dealer schap kunt u hier ook terecht voor onderhoud, reparatie, hydrauliek service, en keuringen van bijvoorbeeld hijskranen, aggregaten, grondverzetmachines, firepacks en heftrucks.

Simons Trailer Service (een dochter onderneming van Truck Service Simons) is tevens gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle trailermerken. De werkzaamheden worden verricht door specifiek opgeleide trailermonteurs. De afdeling Trailer Service heeft een zodanige vlucht genomen dat deze in 2014 een apart pand aan de Röntgenweg 5 heeft betrokken. Naast reparatie en onderhoud van alle merken trailers, zijn we met deze dochteronderneming importeur voor Nederland van het trailermerk LeciTrailer.

Wat sinds 1998 onveranderd is gebleven, is de passie voor de mobiliteitsbehoefte van onze klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bedrijfsproces
Schlössels Financieel Advies kan u ondersteuning geven indien uw bedrijf (financiële) problemen heeft, structureren na een fusie of overname. Ook voor het uitzetten van financieringsconstructies waarbij meegedacht wordt op bankniveau. Voor het zoeken naar een klankbord, een samenwerkingspartner of voor het uitzetten van de juiste strategie.

Belasting advies
Voor zowel bedrijven als particulieren is er ruime ervaring aanwezig voor het regelen van uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Ook een overlijdensaangifte als ook de aangifte van successierechten kan door Schlössels Financieel Advies worden verzorgd.

Word óók sponsor!

Een onderneming kiest voor sponsoring vanwege de meerwaarde die het oplevert. Zo kan uw bedrijf overgaan tot sponsoring van het huis-aan-huis blad “Stevenswee(r)tjes“, dat vooral door een groot aantal mensen zeer gewaardeerd wordt, omdat het een papieren versie is. Om uw naams- of merkbekendheid niet alleen in Stevensweert te verhogen, hebben we op de site van “www.dorpsraadstevensweert.nl” onder het kopje ‘Sponsoren’ en onder ‘Nieuws’ telkens een verwijzing gemaakt. Een andere reden kan zijn het imago te verbeteren of wellicht wilt u gewoon dat uw bedrijf of product “in top of mind” blijft. De Stichting Dorpsraad Stevensweert zal u als sponsor de mogelijkheid bieden uw onderneming of product onder de aandacht te brengen van een breder publiek. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden ter beschikking die u in de brief hiernaast kunt lezen. Dus: draagt u het tijdschrift “Stevenswee(r)tjes” in Stevensweert een warm hart toe en wilt u uw naamsbekendheid vergroten in Stevensweert en omgeving? Neem dan contact op met de voorzitter van de Dorpsraad Stevensweert:
Jan Mueters
tel. 0475-551843 of 06-54642398
E-mail:jmueters@hotmail.com

Print Friendly, PDF & Email