Sponsoren

Dankzij de sponsoring van MONOLIET in Stevensweert en SIMONS Truckservice in Echt  kunnen wij dit jaar de 4 uitgaven van “Stevenswee(r)tjes” op papier weer bij alle mensen in Stevensweert bezorgen. Mede namens de bewoners hartelijk dank!

Bouwkundige keuringen

Opleverkeuringen bij nieuwbouw woningen.
Voor kopers is het een spannend moment waar ze lang naar hebben uitgekeken. De aannemer is klaar met de bouw van hun woning en gaat deze overdragen naar de kopers. De oplevering is is een belangrijk juridisch moment, de de eigendom gaat over op de kopers.
Als koper heb je meestal geen bouwkundige kennis. Hierin kan Monoliet ondersteuning bieden.
Samen met de kopers en de aannemer wordt de volledige woning bekeken en beoordeeld of deze goed en deugdelijk gebouwd is, of de woning voldoet aan de wet- en regelgeving en op beschadigingen. Tevens worden er een heleboel tips en adviezen gegeven over de verdere afwerking en gebruik van de woning.

Bouwtechnische keuringen bij bestaande woningen
Bij de aankoop van een bestaande woning is het belangrijk om een indruk te krijgen van de bouwtechnische staat van de woning. De potentiële woning wordt beoordeeld op de bouwkundige en installatietechnische staat.

Hierbij worden ook adviezen gegeven betreffende eventuele (energetische) verbeteringen en verbouwingsmogelijkheden.

Bouwcoaching
Het verwezenlijken van een bouwkundige droom zoals een nieuwbouw of verbouwing is erg complex. Hierbij komen een heleboel zaken kijken zoals vergunningen, architect, constructeur, grondonderzoeken, milieukundige aspecten. Monoliet kan ondersteuning bieden om de weg te vinden in dit proces, samen wordt er voor gezorgd dat de droom wordt verwezenlijkt.

Bouwbegeleiding
Als alles is geregeld en de aannemer gaat aan de slag kan Monoliet de opdrachtgever ondersteunen en ontlasten in het uitvoeringstraject. Tijdens de (ver)bouw is Monoliet het aanspreekpunt voor de aannemer, er zijn altijd nog technische/inhoudelijke vragen of onduidelijkheden welke tijdens de uitvoering opgelost dienen te worden. Tevens ziet Monoliet toe op de gerealiseerde kwaliteit, planning en financiën zodat de droom van de opdrachtgever wordt bereikt.

Truck Service Simons BV is opgericht in 1998 door Denny Simons. Truck Service Simons BV is een onderdeel van de Simons Groep een innovatief en dynamisch familiebedrijf met 35 enthousiaste, betrokken en vakkundige medewerkers. Als Mercedes-Benz dealer zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties van al uw bedrijfsvoertuigen.

Truck Service Simons BV groeide al snel uit zijn voegen, naast onze eerdere verhuizing uit 2005 zijn we in 2017 wederom verhuisd naar een volledig nieuw pand (voorzien van de laatste nieuwe techniek), pal aan de A2/ A73 te Echt. In datzelfde jaar openden we onze tweede vestiging aan de Boven Zijde 7 te Eindhoven. Beide locaties, zeer gunstig gelegen aan de A2, A73 en A67, zijn goed bereikbaar voor onze klanten.

2005 was een bijzonder jaar, naast de verhuizing en de nieuwe vestiging, richtten we ook een aparte BV op voor industriële klanten: Simons Industrial BV. 

Naast ons VOLVO Construction Equipment dealer schap kunt u hier ook terecht voor onderhoud, reparatie, hydrauliek service, en keuringen van bijvoorbeeld hijskranen, aggregaten, grondverzetmachines, firepacks en heftrucks.

Simons Trailer Service (een dochter onderneming van Truck Service Simons) is tevens gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle trailermerken. De werkzaamheden worden verricht door specifiek opgeleide trailermonteurs. De afdeling Trailer Service heeft een zodanige vlucht genomen dat deze in 2014 een apart pand aan de Röntgenweg 5 heeft betrokken. Naast reparatie en onderhoud van alle merken trailers, zijn we met deze dochteronderneming importeur voor Nederland van het trailermerk LeciTrailer.

Wat sinds 1998 onveranderd is gebleven, is de passie voor de mobiliteitsbehoefte van onze klanten.

Word óók sponsor!

Een onderneming kiest voor sponsoring vanwege de meerwaarde die het oplevert. Zo kan uw bedrijf overgaan tot sponsoring van het huis-aan-huis blad “Stevenswee(r)tjes“, dat vooral door een groot aantal mensen zeer gewaardeerd wordt, omdat het een papieren versie is. Om uw naams- of merkbekendheid niet alleen in Stevensweert te verhogen, hebben we op de site van “www.dorpsraadstevensweert.nl” onder het kopje ‘Sponsoren’ en onder ‘Nieuws’ telkens een verwijzing gemaakt. Een andere reden kan zijn het imago te verbeteren of wellicht wilt u gewoon dat uw bedrijf of product “in top of mind” blijft. De Stichting Dorpsraad Stevensweert zal u als sponsor de mogelijkheid bieden uw onderneming of product onder de aandacht te brengen van een breder publiek. We hebben hiervoor verschillende mogelijkheden ter beschikking die u in de brief hiernaast kunt lezen. Dus: draagt u het tijdschrift “Stevenswee(r)tjes” in Stevensweert een warm hart toe en wilt u uw naamsbekendheid vergroten in Stevensweert en omgeving? Neem dan contact op met de voorzitter van de Dorpsraad Stevensweert:
Jan Mueters
tel. 0475-551843 of 06-54642398
E-mail:jmueters@hotmail.com

Print Friendly, PDF & Email