“Heks zijn in 2021” van dinsdag 16 november van Zijactief afdeling Stevensweert GAAT NIET DOOR

Afdeling Stevensweert

LEZING ‘HEKS ZIJN IN 2021’ DOOR PETROESJKA SPLINT
Op dinsdag 16 november 2021 kunt u in het MFC te Stevensweert deze bijzondere lezing bijwonen.
Petroesjka is heks en woont en leeft in Arcen. Naast haar eigen spirituele praktijk, leidt zij heksen op in deze levensfilosofie en wijze van leven.
Vol passie en overtuiging vertelt zij graag over haar leven, hoe zij hiertoe gekomen is, wat haar drijft, wat het haar brengt etc. etc.
Voor alle vragen staat zij open en geeft naar eer en geweten antwoord. Kortom zij nodigt iedereen uit deze avond een stukje mee te vliegen op haar bezem.

De avond is op 16 november 2021 in het MFC, Jan van Steffeswertplein 2 te Stevensweert. We starten om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.
Ook niet-leden zijn zeer welkom. Kosten: leden € 0.  Niet leden € 4 (inclusief koffie/thee).

Programma december 2021 en januari 2022

14 december 2021: Maria Bonten met het Kerstprogramma “Rondom de Kribbe”

4 januari 2022:       Nieuwjaar met “Schotse muziek en kleding”

25 januari 2022:      Jaarvergadering met kienen