Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen Maasgouw

De gemeente Maasgouw houdt de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen 2022 op woensdag 16 maart in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel.

Wilt u de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen live meemaken? Bent u benieuwd of de kandidaat van uw keuze een zetel in de gemeenteraad heeft bemachtigd? De gemeente Maasgouw houdt woensdagavond 16 maart vanaf 21.30 uur een uitslagenavond in het Cultureel Centrum Don Bosco, Mgr. Savelbergweg 100  te Heel. Belangstellenden zijn vanaf 21.00 uur welkom. Op deze avond worden de tussenstanden en voorlopige uitslagen bekend van de twaalf stembureaus in de gemeente Maasgouw.
De uitslagen van de verkiezingen worden niet alleen tijdens de uitslagenavond bekendgemaakt. De tussenstanden en de uiteindelijke voorlopige eindstand worden ook op de website van de gemeente gepubliceerd. Onder het genot van een hapje en drankje kan men de voorlopige uitslagen op partijniveau en de zetelverdeling afwachten, samen met onder andere de kandidaat-raadsleden.
Omroep ML5 zendt deze uitslagenavond live uit op tv vanaf 21.30 uur. Gastheer Sander Kleikers zal u samen met zijn drie tafelgasten tijdens de uitzending door de uitslagen van Maasgouw, Leudal en Roermond loodsen.

Meer informatie: gemeente Maasgouw.

Print Friendly, PDF & Email