Dag tegen het pesten

Tijdens de ‘Dag tegen het pesten’ op maandag 19 april, worden ouders van schoolgaande kinderen, leraren, sporttrainers en oppassers en eigenlijk iedereen aangemoedigd acties te ontplooien, waardoor niet alleen  kinderen, maar ook volwassenen inzien dat pesten slecht is voor de personen die gepest worden.

Op de Dag tegen Pesten is er niet één groot centraal evenement met muziek, optredens van BN’ers en speeches van betrokken politici. Dat is een bewuste keuze, vertelt Patricia Bolwerk, directeur van Stop Pesten NU en verantwoordelijk voor het ‘aanslingeren’ van de Dag tegen Pesten.

We proberen te bereiken dat mensen zelf in actie komen om pesten te stoppen, dat ze zelf iets organiseren in hun eigen omgeving.

Klik hier voor meer informatie.

Afbeelding: Website Landelijke dag tegen pesten.

Print Friendly, PDF & Email