Een keer vallen kan grote gevolgen hebben. Werken in de tuin, de boodschappen doen of spelen met de kleinkinderen. Misschien heeft u een andere favoriete bezigheid die na een val ineens veel moeilijker te doen is of misschien zelfs niet meer mogelijk is! Een val kan dus veel invloed hebben op een gezond, zelfstandig en veerkrachtig leven.
Helaas nemen met de leeftijd ook de gevolgen van vallen toe. Wist u dat u zelf veel kunt doen om de kans op een val te verkleinen? Dit heet ‘valpreventie’.

Informatiemiddag valpreventie
Graag nodigen we u uit voor een informatiemiddag over valpreventie op woensdag 12 juni. Tijdens die middag krijgt u uitleg van lokale gespecialiseerde fysiotherapeuten die onderdeel uitmaken van VZM (Verenigde Zorgverleners Maasgouw) over valpreventie in de gemeente Maasgouw. U kunt zich na die middag ook opgeven voor een uitgebreide (gratis) training over valpreventie.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 12 juni.
  • Tijd: 14:00 uur.
  • Locatie: De Spil in Maasbracht.
  • Deelname is gratis. 
  • Aanmelden vóór 4 juni via e-mail aan birgitta.claassen@gmail.com onder vermelding van valpreventie. 

We zien u graag op woensdag 12 juni in De Spil in Maasbracht! De informatiemiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Maasbrachter Christelijke Vrouwen Vereniging (MCVV).