Bibliocenter organiseert Taalwandeling in Maasgouw. Op bezoek bij de Leonardusmolen in Maasbracht

Op woensdag 5 juni organiseert Bibliocenter van 10.00 tot 11.30 uur een taalwandeling vanuit buurtcentrum de Spil in Maasbracht. Het thema van deze wandeling is ‘Op bezoek bij de Leonardusmolen’.

De wandeling start bij buurtcentrum de Spil waarna de deelnemers gezamenlijk naar de prachtige Leonardusmolen wandelen. Bij aankomst worden ze verwelkomd door de molenaar en enkele vrijwilligers. Samen zullen ze praten over wat ze zien en een kijkje nemen in en rondom de molen. Daarbij zullen de overeenkomsten en verschillen tussen Nederland en de verschillende thuislanden van de deelnemers worden besproken, wat leidt tot boeiende gesprekken en nieuwe inzichten. De rondleiding door de molen wordt afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Wandel mee
Ken jij iemand die ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal? Of wil je zelf beter Nederlands leren? Of je nu anderstalig bent of in Nederland geboren en opgegroeid bent, iedereen is van harte welkom om mee te wandelen.

Aanmelden
Deelnemen is gratis. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/taal

Het Taalcafé
In het Taalcafé van Bibliocenter oefen je op een leuke, ontspannen manier samen de Nederlandse taal. Je praat in een gezellige sfeer met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Samen woordspelletjes spelen, de krant lezen, actualiteiten bespreken of gezellig kletsen bij een kopje koffie of thee.

Print Friendly, PDF & Email