Nieuwe hondenspeeltoestellen geplaatst op een van de voormalige voetbalvelden

Beste dorpsgenoten, 
 
We hebben geweldig goed nieuws te delen met onze hechte gemeenschap! Onze voormalige voetbalvelden hebben een nieuwe bestemming gekregen als hondenspeelweide, compleet met gloednieuwe hondenspeeltoestellen. We zijn verheugd om u op de hoogte te stellen van deze opwindende ontwikkeling die niet alleen onze viervoetige vrienden, maar ook hun eigenaren ten goede zal komen. Deze nieuwe hondenspeeltoestellen zijn ontworpen om een veilige en leuke omgeving te bieden waar honden vrij kunnen rennen, spelen en socialiseren.
Van wipplanken tot springhoepels, er is voor elk wat wils! Deze toevoeging aan onze gemeenschap zal niet alleen de band tussen huisdieren en hun eigenaren versterken, maar ook een plek creëren waar nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. 
Het is belangrijk op te merken dat we willen dat iedereen van deze faciliteiten kan genieten. Daarom vragen we alle hondenbezitters vriendelijk om de speelweide schoon en veilig te houden. Vergeet niet om uw honden aan de lijn te houden bij aankomst en vertrek en om hun behoeften op te ruimen.
Deze nieuwe toevoeging aan ons dorp is mogelijk gemaakt dankzij de inzet van onze gemeenschap en gemeente Maasgouw. We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit project. Laten we samen genieten van deze nieuwe hondenspeelweide en de vreugde delen die onze geliefde huisdieren ons brengen.
We hopen dat dit een plek wordt waar talloze herinneringen worden gemaakt en waar onze gemeenschap nog sterker wordt. We zien jullie en jullie harige vrienden graag op de speelweide! 
 
Met vriendelijke groet,
Namens de Dorpsraad Stevensweert,
Joris Raven,
Penningmeester Dorpsraad  
Print Friendly, PDF & Email