Nieuwe fase reconstructie oude kern Stevensweert start in juni 2023

De werkzaamheden aan de Markt en het Jan van Steffeswertplein in Stevensweert vorderen gestaag(zie site). Als alles volgens planning verloopt, wordt het eerste deel van de reconstructie in Stevensweert in mei 2023  afgerond. Aansluitend aan fase 1 wil de gemeente zo snel mogelijk met het tweede deel van de reconstructie starten. De start van deze fase staat gepland in juni 2023. Ook in deze fase van de reconstructie worden de rioleringen, de verharding en het groen aangepakt. 

Plan ter inzage

Van maandag 19 december tot woensdag 1 februari 2023 ligt het plan voor de reconstructie van fase 2 voor iedereen ter inzage. U kunt het plan inzien in het gemeentehuis op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Daarnaast zijn de plannen ook online te downloaden. (zie gemeente Maasgouw)

Print Friendly, PDF & Email