Taalcafé Maasbracht neemt initiatief om zwerfafval op te ruimen

Op woensdag 8 mei, van 10.00 tot 11.30 uur, zullen de deelnemers en vrijwilligers van Taalcafé Maasbracht de straten van Maasbracht schoonmaken door middel van het opruimen van zwerfafval.
Met de steun van de gemeente Maasgouw, die materiaal zoals afvalzakken, karren, prikstokken, hesjes en handschoenen ter beschikking stelt, zullen de deelnemers zich inzetten om het gevonden afval op te ruimen en zo bij te dragen aan een schonere en mooiere omgeving.

Taalcafé Maasbracht is een initiatief waarbij op een leuke en ontspannen manier de Nederlandse taal wordt geoefend. In een gezellige sfeer komen deelnemers samen om te praten over alledaagse onderwerpen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Daarnaast worden er woordspelletjes gespeeld, wordt de krant gelezen, worden actualiteiten besproken en wordt er bij een kopje koffie of thee gezellig gekletst.
Het Taalcafé staat open voor iedereen die zijn of haar Nederlands wil verbeteren, ongeacht of je anderstalig bent of hier geboren en getogen bent. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar men elkaar kan ondersteunen in het leren van de Nederlandse taal.
Aanmelden
Deelnemen aan het Taalcafé is gratis. Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op met: Gaby Hellenbrand van Bibliocenter, T 088-2432005, of stuur een email naar g.hellenbrand@bibliocenter.nl. Online aanmelden kan ook via
www.bibliocenter.nl/agenda

Print Friendly, PDF & Email