Voor Stevensweert en Ohé en Laak wordt gewerkt aan een beleidsvisie. Dit doen we samen met inwoners en ondernemers. Zij hebben hiervoor de afgelopen maanden input aan kunnen leveren via een enquête en een bewonersbijeenkomst in oktober. Het vervolg hierop vindt plaats tijdens een bijeenkomst op 11 januari.
Deze input is verwerkt tot een concept beleidsvisie. Deze conceptvisie is vanaf donderdag 21 december te vinden op onze website (de link volgt nog). Ook ligt er dan een inkijkexemplaar ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. 

Vervolgbijeenkomst
Op donderdagavond 11 januari om 19.30 uur vindt er een vervolgbijeenkomst plaats in MFC Lakerhoes. Tijdens deze bijeenkomst wordt u uitgenodigd om op de conceptvisie te reageren. Na deze avond wordt de visie aangepast met de inbreng van de aanwezigen. Daarna gaat de visie het traject in om vastgesteld te worden. 

Aanmelden
Wilt u graag bij deze vervolgbijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich hiervoor per e-mail of telefonisch aanmelden. Dit kan via de mail bij Wendy van Montfort w.vanmontfort@gemeentemaasgouw.nl of telefonisch bij het callcenter van de gemeente 0475-852500. Graag aanmelden voor 9 januari.