‘Doortrappen op je fiets’ leerzame bijeenkomsten voor ouderen op de fiets of e-bike

Speciaal voor ouderen organiseert programmabureau Midden Limburg Bereikbaar in oktober en november tal van Doortrappen bijeenkomsten waarbij men leert (met een e-bike) het risico op een ongeval te verkleinen door het fietsgedrag en -snelheid aan te passen aan de verkeerssituatie en toestand van de weg. Er zijn verschillende  bijeenkomsten in de regio Midden-Limburg. Deelname is gratis.

‘Doortrappen’ bijeenkomsten

Tijdens de ‘Doortrappen’ bijeenkomsten leert u (met een e-bike) het risico op een ongeval te verkleinen door uw fietsgedrag en -snelheid aan te passen aan de verkeerssituatie en toestand van de weg.

Er zijn verschillende type bijeenkomsten: van informatief koffiegesprek(externe link) tot interactieve Workshop Veilig Fietsen(externe link) maar ook Fiets Fit oefeningen(externe link) onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast combineren we bij vrijwel alle bijeenkomsten de Fietsspiegel Actie, waarbij deelnemers een gratis fietsspiegel krijgen aangeboden (op = op). Zo zorgen we er samen voor dat u veilig en vitaal kunt blijven doortrappen!

Aanmelden

Er zijn verschillende bijeenkomsten tussen 20 oktober en 17 november. In Maasbracht is er op maandag 30 oktober van 9:30 tot 11.30 een bijeenkomst Koffiegesprek in ’t  Baekerhoes.
Aanmelden doe je via de aparte link op de site van de gemeente Maasgouw.

Print Friendly, PDF & Email