Rabo Clubsupport actie is begonnen!! Heeft u al gestemd?

Uw stem telt! Stemmen kan vanaf 4 t/m 26 september 2023

Hoe kunt u meedoen:
Bij de Rabobank ClubSupport bepalen de leden van de Rabobank welke verenigingen en stichtingen een sponsorbijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is.
Rabobank Roermond-Echt heeft voor dit jaar ook weer een groot bedrag beschikbaar gesteld voor de ondersteuning van het verenigingsleven in hun werkgebied in Midden-Limburg.

Hoe werkt het?
Als lid van de Rabobank bepaal jij welke financiële ondersteuning deze clubs van ons ontvangen. Van 4 t/m 26 september 2023 kun je jouw stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging.

Breng jouw stem uit
Dit jaar krijg je drie stemmen en kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar!
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig.
Als je inlogt zie je de knop “over ons” de keuze Rabo clubsupport  en wordt lid.
Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode per mail. Mocht dit niet het geval zijn bel dan even met Rabobank 088-7226600. Indien u nog geen lid bent van de Rabobank dan kunt u zich aanmelden via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Elke stem is geld waard.
Het is dan ook in het belang van deelnemende verenigingen om zoveel mogelijk stemmen te werven.

De dorpsraad Stevensweert neemt deel aan de Rabo Club Actie. Hoe meer stemmen we ontvangen hoe meer geld er is voor de projecten die we samen met de bewoners kunnen realiseren.

Naast de dorpsraad nemen er diverse verenigingen uit Stevensweert deel aan deze actie.
De Dorpsraad en de Stevensweerter verenigingen/stichtingen rekenen op uw steun.

Wij danken u hartelijk voor uw steun!

 

Print Friendly, PDF & Email