Cursus biodiversiteit in de gemeente Maasgouw

Gemeente Maasgouw organiseert samen met Landschapsvereniging De Kringloop een (gratis) cursus biodiversiteit. Deze bestaat uit een informatieavond en vier excursies in gebieden die wij ecologisch beheren. Woont u in Maasgouw? Dan kunt u zich aanmelden voor de cursus. Let op dat het aantal plekken beperkt is.
➡️ De informatieavond vindt plaats op donderdagavond 25 mei om 19.30 uur in gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden.
➡️ De vier bijeenkomsten in Brachterbeek (wadi), Stevensweert (vestingwerken), Beegden (wadi’s Kreijtenberg) en Heel (Reutsdael) zijn op respectievelijk 11 juni, 2 juli, 20 augustus en 3 september van 9:30 tot 12:00 uur.
➡️ Kijk voor meer informatie op onze website: www.gemeentemaasgouw.nl/cursus-biodiversiteit-in-maasgouw.  Op deze site staat ook het aanmeldingsformulier.
Voor meer informatie: j.vandenberg@gemeentemaasgouw.nl

Print Friendly, PDF & Email