Het Taalcafé van Bibliocenter in Maasbracht organiseert op woensdag 31 mei een lente bingospel.

Het Taalcafé van Bibliocenter in Maasbracht organiseert op woensdag 31 mei een lente bingospel. De activiteit is bedoeld voor iedereen die beter Nederlands wil leren en ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal.
De vrijwilligers van het Taalcafé hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk cadeautjes te verzamelen en een bingospel met lente-afbeeldingen te maken. Koffie, thee en lekkers staan klaar. De bingo vindt plaats van 10.00 tot 11.30 uur bij Buurtcentrum de Spil in Maasbracht.

Het Taalcafé biedt een leuke en ontspannen manier om de Nederlandse taal te oefenen. Aanwezigen praten met elkaar over alledaagse onderwerpen, zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Ook worden er woordspelletjes gespeeld en actuele thema’s besproken.
Aanmelden
Of je nu anderstalig bent of in Nederland bent geboren en opgegroeid, iedereen is welkom. De toegang is gratis. Meld je aan om jouw plekje te verzekeren via www.bibliocenter.nl/taal of 
mail:  g.hellenbrand@bibliocenter.nl
Team Communicatie: 088-2432000
www.bibliocenter.nl

Print Friendly, PDF & Email