Reconstructie “Oude Maasweg” en “Schuttersweg” en aanpassing fietspad naar Maasbracht

De gemeente gaat de “Oude Maasweg” en de “Schuttersweg” vanaf de Bunkerhaven tot aan de rotonde in Stevensweert reconstrueren. De verharding van het fietspad is slecht en voor het fietsverkeer is de breedte van het fietspad niet toereikend. Het fietspad langs de “Oude Maasweg” wordt daarom verbreed. Op de Schuttersweg wordt aan beide zijden een vrij liggend fietspad aangebracht.

Maximale snelheid

De snelheid op de rijweg wordt teruggebracht van 80 km naar 60 km. Hiervoor worden plateaus aangebracht en wordt de breedte van de rijweg versmald over dit stuk.

Vervolg

Op de site van de gemeente Maasgouw vindt u het eerste ontwerp voor deze reconstructie. Omwonenden en bewoners uit Maasbracht en Stevensweert konden hierop reageren. Dit kon tot en met 27 maart. Opmerkingen worden door IV-Infra verwerkt tot een definitief ontwerp. Hierna zal een aanbesteding in gang gezet worden.

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer J.Erdmann via 0475 – 85 25 00 of per e-mail via j.erdmann@gemeentemaasgouw.nl.

Print Friendly, PDF & Email