Heeft u zich al aangemeld voor donderdag 21 april?

Heeft u zich al aangemeld voor donderdag 21 april? Doe het nu via duurzaammaasgouw.nl/wtm-4

Op deze eerste avond, op donderdag 21 april om 19:30 uur, geeft de gemeente een perspectief op de “warmtetransitie”: hoe men die op dit moment kan invullen voor de Gemeente Maasgouw en geeft de Coöperatie Duurzaam Maasgouw een overzicht en inzage in de mogelijkheden voor energiebesparing en energieopwekking.

Ook nu reeds kan men zich aanmelden voor deze bijeenkomst, via de website

Waar kunt u al heel snel besparen op uw gas en stroomverbruik?
Hoe verduurzaamt u uw woning slim en betaalbaar? Ontdek het tijdens onze gratis dorpsbijeenkomst in Stevensweert op donderdag 21 april van 19.30 tot 21.30 uur in zaal restaurant Int Broockx.
In twee uur tijd worden allerlei onderwerpen besproken, zoals energie besparen, woningisolatie, alternatieven voor uw gasketel, wat de kosten en de baten zijn en welke subsidieregelingen beschikbaar zijn.
Ook geeft gemeente Maasgouw een toelichting hoe we uiteindelijk van het gas af willen gaan en de stappen die de gemeente hierin gaat zetten.

Na elke eerste bijeenkomst organiseren we een vervolgbijeenkomst. Dan gaan we dieper in op de praktische uitvoering van de mogelijkheden uw woning energie-zuiniger en comfortabeler te maken.
Wij behandelen uw vragen en geven gedetailleerde informatie over mogelijke maatregelen die snel het meeste efficiënt zijn voor het type woning en bouwjaar.
Ook laten we zien hoe een stappenplan u kan helpen in het uitvoeren van besparingsmaatregelen.

Print Friendly, PDF & Email