Zeer geslaagde wandeltocht

Op 1 en 2 mei jl. vond een zeer geslaagd  wandelevenement plaats op ons “Eiland in de Maas”.
Bij dit evenement waren een aantal plaatselijke ondernemers betrokken: ’t Oad Kloaster, IJsssalon Laaker Boere Ies en Pannenkoekenhuis ’t Eiland.

Liefst 370 deelnemers hebben van de wandelingen mogen genieten. De wandelaars kwamen uit alle windstreken…… van Eindhoven tot Gent. Het was prachtig wandelen door onze mooie dorpen en men genoot van de schitterende natuur. Voor elke deelnemer was er een passende wandeling uitgezet waarbij de kindvriendelijke wandeling voor de kinderen een extra pluim verdiend. De organisatie had zich in deze Coronatijd goed voorbereid door met een tijdslot te werken en de deelnemers moesten de Corana-regels in acht nemen.

De organisatoren: Nathalie Teunissen-Didden, Mark Michels en John Teunissen, ontvingen veel lof voor de uitstekende organisatie en de klantvriendelijke benadering van de deelnemers. Ze mochten dan ook vele complimenten in ontvangst nemen en kregen herhaaldelijk de vraag: Wanneer vindt het volgende wandelevenement plaats?

Een extra woord van dank aan de sponsoren: bakkerij Dieteren, wandelsport Ton Notermans en  ‘Ik wil een startershypotheek.nl’.

Aan het einde van dit geslaagde evenement mocht de voorzitter van de dorpsraad een cheque ontvangen van maar liefst 650 euro. De dorpsraad wil Nathalie, John en Mark hartelijk danken voor dit super bedrag en dit onvergetelijke evenement voor de deelnemers.

Namens de dorpsraad,
Jan Mueters, voorzitter

Op de foto hier beneden neemt de voorzitter van de dorpsraad de cheque in ontvangst van de organisatie.
Van links naar rechts: Mark Michels, John Teunissen, Nathalie Teunissen-Didden en Jan Mueters.

 

Print Friendly, PDF & Email