Toeristische vragenlijst

Interessant vragenlijst voor Stevensweert en voor de gemeente Maasgouw.

RivierPark MaasVallei en Toerisme Vlaanderen willen graag weten wat inwoners van Stevensweert en de gemeente Maasgouw vinden over het toerisme in de Maasvallei en in de kernen, onder andere Stevensweert.
Hoe zien zij de toeristische toekomst van hun gemeente? Wat vinden ze goed of niet goed? Wat willen ze graag veranderen of aanpassen?
Hebben de coronamaatregelen hun blik tegenover het lokale toerisme beïnvloed?

Jaarlijks passeren duizenden bezoekers (verblijfstoeristen, fietsers, wandelaars, dagtoeristen,…) langs heel wat Vlaamse en Nederlandse steden en gemeenten, ook in RivierPark Maasvallei. Hoe sta jij tegenover toerisme in RivierPark Maasvallei? Ken je het RivierPark Maasvallei? Hoe zie je de toeristische toekomst van jouw stad (Stevensweert) of gemeente (Maasgouw) en hoe beïnvloeden de coronamaatregelen jouw blik hierop?

Het invullen van de enquête duurt maar vijf à tien minuten. De enquête is hier te vinden op de website van Toerisme Vlaanderen.  

Bronvermelding
: Gemeente Maasgouw.

Print Friendly, PDF & Email