Verkoop loten Terra Mosa

De Zonnebloem Afdeling Terra Mosa (Maasbracht, Ohé en Laak en Stevensweert)

Doe mee met de Zonnebloemloterij 2020

Jaarlijks wordt de nationale Zonnebloemloterij georganiseerd waarvoor ook de Zonnebloemafdeling Terra Mosa loten verkoopt.

Voor maar € 2,- per stuk koopt u al een lot en maakt u onze activiteiten in Maasbracht, Ohé en Laak en Stevensweert mede mogelijk. Ook in deze moeilijke tijd houden onze vrijwilligers contact met de deelnemers door middel van een extra telefoontje, een presentje of een kaartje. 

Door de maatregelen rond het coronavirus is het  niet mogelijk om onze loten direct (huis-aan-huis, markten en braderieën) aan u te verkopen.

Wij vragen u daarom om dit jaar onze Zonnebloemloten 2020 op een andere manier te kopen.

U kunt uw loten online bestellen via:
www.zonnebloem.nl/loten/p/afdeling-maasgouwterramosa

Hier geeft u aan hoeveel loten u wilt kopen. Na het invullen van uw contactgegevens rekent u vervolgens af met iDeal. U ontvangt direct een email met daarin uw lotnummer(s). Op maandag 12 oktober is de trekking. U ontvangt rond 14 oktober automatisch bericht of u in de prijzen gevallen bent.

Steun onze mooie Zonnebloem afdeling Terra Mosa. Koop via deze link onze loten en steun hiermee onze afdeling. Of ga naar onze facebookpagina Terra Mosa voor meer informatie.

Wilt u wel loten kopen maar hebt u geen mogelijkheid dit online te doen dan kunt u bellen met de secretaris van onze afdeling Agnes Danko. Wij zorgen er dan voor dat u de loten thuisbezorgd krijgt. Telefoonnummer: 0475-550611.

Door mee te spelen maakt u kans op een van de vele prijzen waaronder een elektrische fiets, een weekendje weg, een leuke cadeaubon of zelfs een geldbedrag van € 15.000.

Mogen wij ook dit jaar op uw steun rekenen?
Namens alle deelnemers van de Zonnebloem hartelijk dank.

Print Friendly, PDF & Email