Speeltuin “De Waaikamp”

Op donderdag 9 juli werd speeltuin “De Waaikamp” officieel geopend door wethouder Tim Snijckers van de gemeente Maasgouw.
Deze geheel vernieuwde en aangepaste accommodatie is voorzien van onder andere een zandbak, schommel, wip, klim- en klautertoestellen en een kabelbaan, kortom een speelgelegenheid, die geschikt is voor alle leeftijden.
We zien hier ook een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners, omdat een ronde “zitvorm” geschapen is, zodat de mensen meer met elkaar in contact kunnen komen en toch zicht hebben op de spelende kinderen.
Langs de speeltuin is een wandelpad gemaakt dat de verbinding vormt met het natuurlijke landschap en verbonden is met het wandelgebied langs de Molenplas.

Video’s van de opening kunt u hier en hier zien.

Print Friendly, PDF & Email