Open deelname Jeu de Boules wedstrijd op vrijdag 28 juni

Iedere vrijdagochtend, als het weer het toelaat – en soms ook op andere dagen – is een harde kern bezig om een balletje te gooien. Er wordt veel plezier aan beleefd en het niveau is zelfs aan het toenemen.

Nu is het idee ontstaan om meerdere mensen warm te maken voor deze mooie balsport. Trek op 28 juni eens de stoute schoenen aan en kom meedoen om een balletje te gooien en wie weet word je ook enthousiast om dit vaker te komen doen.
Wanneer: Vrijdagochtend 28 juni – Inloop 09.30 uur –
Start 10.00 uur – Einde afhankelijk van het aantal deelnemers.
Locatie: Jeu de Boulesbaan op sportcomplex de Werken

naast het voetbalveld.
Een aantal sets Jeu de Boulesballen zijn aanwezig.
Er wordt voor een drankje en een hapje gezorgd.

Print Friendly, PDF & Email