Geslaagde carnavalsmiddag van Terra Mosa

Maandag 5 februari vierden we de Carnavalsmiddag van de Zonnebloem Terra Mosa.
Onder het genot van koffie/thee en lekkere Moffelkoek hadden we een gevarieerd programma met veel Carnavalsmuziek en dans.
De prinsen met een delegatie van Maasbracht,, Stevensweert en Ohé en Laak hebben ons met hun opwachting verblijd.
Een mooi en gezellig optreden van het duo Mieke en Petra uit Weert, Het dansgroepje basisschool leerlingen uit Ohé en Laak en voor de gelegenheid kwam de Zangeres zonder naam met haar gevolg ook nog even haar zangtalent en meer naar voren brengen.
Na een drankje en hapjes werden de gasten, vrijwilligers en de Prinsen getrakteerd op een frietje met snack. Rond half zes was de gezellige middag ten einde en kunnen we terugkijken op een geslaagde Carnavalsmiddag.

Print Friendly, PDF & Email