Bezoek de dorpscontactpersonen tijdens hun kersttoer, schrijf een boodschap op een kerstbal en krijg een warme verrassing! 

Kerstbal

Kersttoer langs alle kernen

De dorpscontactpersonen gaan op kersttoer langs alle kernen in Maasgouw. En wat hoort er bij kerst? Kerstballen, een liefdevolle boodschap voor de mensen om ons heen en een warm drankje. Als u de dorpscontactpersonen bezoekt tijdens hun kersttoer, krijgt u dat allemaal!

Schrijf uw boodschap op een kerstbal

Tijdens u bezoek kunt u een kerstboodschap op een kerstbal schrijven. Dat mag iets zijn voor de buurvrouw, uw oma, vader of voor uzelf. Deze kerstballen hangen we dan op in de kerstboom of … in jouw dorp. Zo ziet het er ineens een stuk gezelliger uit! En omdat we u niet graag in de kou laten staan, krijgt u tijdens het schrijven van je boodschap een heerlijke warme chocolademelk en een ‘warm’ cadeautje! 

Programma van de kersttoer

Dinsdag 12 december 

  • Ohé en Laak: 14:00-15:45 uur – Dorpsplein

Donderdag 14 december

  • Stevensweert: 14:00-16:00 uur – Jan van Steffeswertplein

Kerstbal
Komt u ons een warme kerstbalboodschap brengen? 

De dorpscontactpersonen.
Meer informatie: https://www.gemeentemaasgouw.nl/wat-is-uw-kerstboodschap

Contactgegevens: Markt 36 6051 DZ Maasbracht
E-mail: info@gemeentemaasgouw.nl