Jaarvergadering van de Dorpsraad Stevensweert op woensdag 6 september

Beste inwoners van Stevensweert.

Graag nodigen we jullie uit voor het deelnemen aan de Jaarvergadering 2023. Tijdens deze belangrijke bijeenkomst willen we jullie bijpraten over wat er is bereikt en waar we naartoe willen werken. Daarbij zijn we ook zeer benieuwd naar jullie inzichten ideeën en wensen.

In het bijzonder spreken we tot onze jeugdige inwoners om deze vergadering te willen bijwonen. Zij zijn het immers die toekomstig een belangrijke rol hebben in het behouden en stimuleren van een leefbare gemeenschap.
Aan bod komen onder andere onderwerpen zoals onze wens tot realisatie van het nieuwe multifunctioneel centrum, verkeer, sociaal domein, met terugblikken van wat afgelopen jaar is gerealiseerd en vooruitkijkend met wat we graag willen bereiken.

Tevens zal de Gemeente Maasgouw dan toelichting geven op de omgeving visie Hompsche Molen en Ohé en Laak en een spreker van de Dorpsraad Swalmen zal hun succes met ons delen, ons achterlatende met de vraag wat wij als gemeenschap hiervan kunnen opsteken.

De jaarvergadering vindt plaats ‘Int Brookx’, inloop is vanaf 19.15 uur. De vergadering zelf start om 19.30 uur en zal naar verwachting tot 21.15 uur duren.

Wij hopen op een grote opkomst.

Met een hartelijke groet,
Peter Kruitz
Voorzitter
Dorpsraad Stevensweert

Print Friendly, PDF & Email