Taalbingo in Taalcafé Maasbracht en Heel

Het Taalcafé van Bibliocenter in Maasbracht en Heel organiseren een Taalbingo als onderdeel van de week van Lezen & Schrijven. Deze activiteit is voor iedereen die zijn of haar beheersing van de Nederlandse taal wil verbeteren en ervaring wil opdoen met het spreken ervan.

De enthousiaste vrijwilligers van het Taalcafé hebben cadeautjes verzameld en een bingospel samengesteld. Daarnaast staat er koffie, thee en iets lekkers klaar om de ochtend nog aangenamer te maken.

De taalbingo vindt plaats op 11 september bij Bibliocenter Heel, gelegen aan de Sportparklaan 56 en op 13 september bij De Spil in Maasbracht, aan de Suikerdoossingel 55-57. Iedereen is van 10.00 tot 11.30 uur van harte welkom, ongeacht of ze anderstalig zijn of in Nederland zijn geboren en opgegroeid. Het Taalcafé biedt een ideale gelegenheid om de Nederlandse taal te oefenen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om met elkaar te praten over alledaagse onderwerpen, zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Ook worden er woordspelletjes gespeeld en worden actuele thema’s besproken.

De toegang tot de taalbingo is gratis en aanmelden is niet nodig. Het Taalcafé heet iedereen van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige ochtend vol plezier en taalvaardigheid.

Print Friendly, PDF & Email