Het Mobiel Media Lab komt op maandag 12 juni, dinsdag 13 en woensdag 14 juni naar Maasgouw

Wat is het Mobiel Media Lab?
Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland. Bijvoorbeeld op de markt in uw dorp, voor de basisschool of bij een congres.
De politie komt naar u toe, zij wil uw mening horen over wat u belangrijk vindt. Dat gaat over verschillende onderwerpen. Voor publiekscontacten op evenementen, voor meet and greets met lokale politieteams en wijkbewoners. Veelal wordt gewerkt met enquêtes of vragenlijsten waarna vaak interessante gesprekken ontstaan. Ook kunt u in gesprek met politiemensen die in uw wijk werkzaam zijn.
Interesse gewekt ?
Dan zien wij jullie of jullie achterban mogelijk volgende week ?!
Op de foto de wijkagenten van Maasgouw: links de heer Jeroen Smolenaers en rechts de heer Hay Janssen,  in het midden Beau Nijenhuis.

Mogelijk of eigenlijk hopelijk hebben jullie al over de inzet van het Multi Media Lab van de Politie gelezen.
Wij, de wijkagenten en jeugdagent van Maasgouw, hebben een programma in elkaar gezet met betrekking tot de volgende onderwerpen: groepsdruk, snus, vapen, alcohol, drugs, wapens en sexting.

Op maandag 12 juni staan wij met onze grote trekker met oplegger in Heel nabij de Jumbo en op dinsdag 13 juni en woensdag 14 juni (tot 16 uur) op de Markt in Maasbracht.

In de ochtenden hebben wij de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in Maasgouw via de schoolleiding uitgenodigd om deel te nemen aan het programma.
Op maandag en dinsdagmiddag en avond is het Multi Media Lab, vanaf ongeveer 15 uur tot 21 uur, beschikbaar voor alle inwoners van Maasgouw die interesse hebben in bovenstaande onderwerpen. Graag nodigen wij jullie uit om daaraan deel te nemen en/of deze boodschap vooral ook te delen met jullie achterban.
De wijkagenten.

Print Friendly, PDF & Email