Jan Willem van de Griendt draagt de fysio over op 1 mei

Na 42 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt in Stevensweert, heb ik besloten om  per 1 mei met pensioen te gaan  en mijn praktijk over te dragen aan  Helwegen & Peters  Fysiotherapie.

Ik ben dankbaar voor de vele jaren die ik in de gemeenschap Stevensweert heb mogen doorbrengen. Het was een voorrecht om deel uit te maken van uw leven en u te helpen bij herstel en het bevorderen van uw gezondheid. Ik ben ook dankbaar voor de vriendschappen en relaties die ik heb opgebouwd met zo velen van u .
Deze zijn voor mij van onschatbare waarde en zullen voor altijd in mijn hart blijven, ik zal u allen zeker missen.

Ik wil ook graag mijn opvolgers aan u voorstellen : HELWEGEN & PETERS Fysiotherapie.
Ze hebben veel kennis en expertise  in huis en daarom heb  ik  het volste vertrouwen in hun kwaliteit en ben er van overtuigd dat zij u de beste zorg en toewijding zullen bieden zoals ik altijd heb gedaan en ik weet zeker dat zij een waardevolle aanwinst zullen zijn voor de gemeenschap van Stevensweert.
Ik hoop dan ook dat u mijn opvolgers een warm welkom zult geven. Zij staan klaar om te helpen bij uw herstel en uw gezondheid zullen bevorderen, geef hen dezelfde steun als dat u mij gegeven heeft .

Ik wil ook graag mijn collega`s en andere zorgverleners bedanken voor hun samenwerking en vriendschap.
Het was fijn om met jullie samen te werken en ik ben dankbaar voor de kennis die ik van jullie geleerd heb.
Ik wil u nogmaals bedanken voor Uw vertrouwen en steun gedurende al die jaren, ik blijf betrokken bij Stevensweert en hoop u allemaal te blijven zien en spreken .
Bedankt voor alles  en het allerbeste voor de toekomst .
J-W van de Griendt

HELWEGEN & PETERS Fysiotherapie.
We zijn bezig met het realiseren van een moderne nieuwe praktijk locatie in de kern Stevensweert. In de tussentijd voeren we praktijk in Stevensweert op onderstaande locatie:
Julianalaan 2-2a     6107BE  Stevensweert

Meer informatie zult u nog van ons ontvangen. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ga naar www.helwegen-peters.nl of neem contact op via 0475-462266!

Print Friendly, PDF & Email