Taalwandeling naar dierenpark “Het Breerpark” door bibliocenter Maasbracht

Taalwandeling naar dierenpark Het Breerpark in Maasbracht op woensdag 12 april.

Bibliocenter
organiseert op woensdag 12 april een taalwandeling naar dierenpark Het Breerpark in Maasbracht. Deelname is gratis. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen kennen én je komt meer te weten over het dierenpark.
Om 10.00 uur vertrekken wij bij Buurtcentrum De Spil in Maasbracht, Suikerdoossingel 55. Om ongeveer 11.30 uur zijn wij weer terug De Spil.

Thema: Het Breerpark
Stichting Breerdeerkes heeft als doel het beheren en verzorgen van de dieren in het Breerpark in Maasbracht door middel van het inzetten van vrijwilligers bij de verzorging van dieren, het dagelijkse onderhoud van de opstallen en het houden van toezicht op een veilige leefomgeving van de dieren. De dieren zijn een mengeling van viervoeters: herten, alpaca, geiten en schapen, vogels: nandoe, emoe, kippen, kalkoenen, pauwen, parelhoenen, water- en siervogels; cavia’s en bijenvolken.

Tijdens de wandeling gebruiken we een wandelkaart.
Deze wandelkaart bevat alle informatie om een goed gesprek te voeren en de verschillen tussen bijvoorbeeld de dieren te bespreken. Ook nodigt de kaart uit om elkaar vragen te stellen en meer over het onderwerp te weten te komen. De wandelkaart is in eenvoudige taal geschreven en bevat mooie gespreksoefeningen en begrippen voor uitbreiding van de woordenschat.
Aanmelden is niet nodig.
Op https://www.bibliocenter.nl/digitaalhuis.html staat ook een totaaloverzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter.
Voor meer informatie: Gaby Hellenbrand, specialist programmering Bibliocenter. Tel. 088 – 2432000,
e
– mail:  g.hellenbrand@bibliocenter.nl
Print Friendly, PDF & Email