Badmintonclub Stevensweert in het nieuw bij het begin van het nieuwe seizoen

Badmintonclub Stevensweert: wat allemaal aan het rollen komt door contact met de Dorpsraad.

Begin van dit jaar heeft Badmintonclub Stevensweert contact gezocht met de Dorpsraad van Stevensweert, omdat ze graag een artikel wilden plaatsen op hun site om de club onder de aandacht te brengen van de Stevensweertenaren. En ja, door de korte lijntjes met de beheerders is dit betreffende artikel direct in februari geplaatst. Maar wat zo leuk is, dat het ook nog een ander vervolg heeft gekregen. 

De club had namelijk nog geen logo om bij dit artikel te plaatsen. Door een tip werd contact gelegd met een ontwerper van de site van de dorpsraad en na wat over en weer overleggen kreeg de badmintonclub een eigen logo! Dus dit keer staat het nieuwe logo boven dit artikel. 
 
Maar met een logo moet je wat meer doen, want zo’n logo mag gezien worden. Dus bij de club werd verder nagedacht en het volgende idee kwam aan het rollen. Het werd weer eens tijd voor nieuwe shirts, de oude shirts bleken toch al wat ouder te zijn en niet iedereen had zo’n shirt. Dus drie leden gingen zich hier verder in verdiepen: waar laat je shirts bedrukken en kunnen we een sponsor vinden? Ook dat lukte: zowel Yacht Center Stevensweert en Damen Makelaardij hebben nauwe banden met twee leden, dus ja, die wilden dit samen financieel ondersteunen. Ook hun logo’s verdienen een plekje op de shirts, de shirts werden ontworpen en besteld. 
 
Na de zomervakantie en na Stevensweerter kermis is het badmintonseizoen weer begonnen. Op de eerste trainingsavond zijn alle leden voorzien van een nieuw shirt en dit willen we graag aan de lezers laten zien. Door dit artikel en onderstaande foto wil de club de betrokken medewerkers en sponsoren bedanken voor het logo en de shirts!
 

Het blijft natuurlijk een sportvereniging; dus als lezers eens willen komen kijken of meespelen bij de badmintonclub, zijn ze van harte welkom op donderdagavond tussen 20:00 uur en 21:30 uur in sporthal De Werken aan de Julianalaan in Stevensweert. We kunnen nog altijd leden gebruiken.

Het bestuur van Badmintonclub Stevensweert

 
Print Friendly, PDF & Email