Jaarlijkse loterij van “De Zonnebloem” gaat van start

Terra Mosa Stevensweert, Maasbracht en Ohé en Laak

Jaarlijkse Zonnebloemloterij van start afdeling Terra Mosa Stevensweert, Ohé en Laak en Maasbracht

Een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking volwaardig en onbezorgd deelnemen. Daar zet de Zonnebloem zich iedere dag voor in. Nu de versoepelingen compleet zijn, kan de afdeling Terra Mosa Stevensweert, Ohé en Laak en Maasbracht, weer volop activiteiten organiseren voor alle deelnemers.

En hiervoor is geld nodig. Met de opbrengst van de jaarlijkse loterij geeft de Zonnebloem mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie. Mensen die meespelen met de loterij maken kans op mooie prijzen. Een loterij met uitkijkgarantie dus!

De afdeling Terra Mosa Stevensweert, Ohé en Laak en Maasbracht, zal in de komende weken langs de deuren gaan met de lotenboekjes. Voor € 2,- koopt u een lot en maakt u lokale activiteiten mede mogelijk. Bovendien steunt u de landelijke projecten van de Zonnebloem. Die zorgen er o.a. voor dat in heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur is en dat musea, attractieparken, theaters en voetbalstadions toegankelijker worden voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

Contactloos loten kopen

Dit jaar kunt u contactloos betalen door de aangeboden QR-code te scannen met uw mobiele telefoon. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben. Bestelt u uw loten liever online? Dit kan heel eenvoudig op zonnebloem.nl/loterij.

Mooie prijzenpot

Met uw deelname aan de loterij maakt u kans op een prijs uit het uitgebreide prijzenpakket. Er zijn geldprijzen te winnen, met een hoofdprijs van maar liefst 15.000 euro. Daarnaast zijn er vele prijzen in natura, zoals e-bikes, een vakantie in eigen land of een leuk dagje uit. De trekking vindt plaats op 10 oktober 2022. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.
Bestuur Terra Mosa Stevensweert, Maasbracht, Ohé en Laak

____________________________________________________________________________________________________________________________

Informatie Nationale Vereniging de Zonnebloem

De Zonnebloem verrijkt de levens van ruim 90.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al meer dan zeventig jaar maakt de vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. 33.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad in Nederland. De Vereniging streeft naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem zegt niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Print Friendly, PDF & Email