Wel.kom de nieuwe aanbieder van het welzijnswerk in de gemeente Maasgouw

In het voorjaar van 2021 heeft het college het besluit genomen om het welzijnswerk in de gemeente als één brede welzijnsopdracht aan te besteden. Doel daarvan is de huidige versnippering tegen te gaan, een integrale aanpak van het werk te bevorderen en de voorwaarden te scheppen waardoor één professionele welzijnsorganisatie als volwaardige partner van de gemeente kan functioneren.

Wel.kom nieuwe aanbieder.
Het aanbestedingstraject is afgerond. Wij zijn blij u te kunnen vertellen dat we in Wel.kom de partner hebben gevonden die we zochten. Vanaf 1 juni 2022 is Wel.kom de nieuwe aanbieder van het welzijnswerk in de gemeente Maasgouw.  De komende tijd staat in het teken van de overdracht, borging en doorontwikkeling van het werk. Wat dit concreet voor u gaat betekenen wordt de komende periode uitgewerkt. U hoort hierover nog van ons en/of van Wel.kom.

Vragen? Opmerkingen? Neem contact op met Miep Dam, beleidsmedewerker van de gemeente, m.dam@gemeentemaasgouw.nl of Thijs Knoeff, directeur van Wel.kom, t.knoeff@welkom.nu.

Print Friendly, PDF & Email