Inleveren van frituurvet op parkeerplaats voetbalclub

Inleveren van frituurvet bij voetbalvereniging Stevensweert

Gebruikt frituurvet verdwijnt helaas nog vaak in het riool. Dit is slecht voor het milieu, zorgt voor verstoppingen en is enorm zonde aangezien oud frituurvet prima gerecycled kan worden. Bovendien steunt u de club wanneer u het frituurvet via onze containers in laat zamelen.

Omdat nog niet iedereen op de hoogte is van het feit dat oud frituurvet van thuis niet in het riool of grijze container hoort, heeft de voetbalclub twee containers geplaatst waar het frituurvet ingeleverd kan worden.  

Gebruikt frituurvet inleveren is gemakkelijk. Het afgekoelde frituurvet kan terug gegoten worden in de originele verpakking of afsluitbare plastic fles. Het gebruikte frituurvet kan met verpakking in de container gedeponeerd worden. 

De containers bevinden zich aan de linkerzijde van de kantine en hebben een gele kleur.
Wat hoort wel in de groen/gele container:
vloeibaar en vast frituurvet.

alle overige plantaardige vetten en oliën, zoals olijfolie
grotere resten jus.

Niet in de containers gooien:
Minerale oliën, zoals motorolie.

Print Friendly, PDF & Email