25 jaar bestaansfeest..

10 mei 1996 – 2021 HERBERG STADT STEVENSWAERT wordt vandaag 25 jaar!!!!

Hoera, Hoera, Hoera! Time flies, vandaag is Herberg Stadt Stevenswaert jarig.

Op 1 april 25 jaar geleden kregen 2 jonge mensen uit de sterrenkeuken de sleutel van Herberg Stadt Stevenswaert. Na fikse verbouwingen opende ze op 10 mei 1996 de deuren van Herberg Stadt Stevenswaert. Vele ups en downs hebben we gekend, met als dieptepunt de lockdown in 2020-21, maar we zijn er steeds sterker uit gekomen.  
Onze kinderen Lars en Oscar, die er zijn geboren en nu met ons team samenwerken. De Bib gourmand die we kregen van Michelin en de Gault Millau punten. Allemaal bijzondere momenten. Wij danken al onze vele medewerkers die ons in al die jaren geholpen hebben op weg waar we nu staan. We danken al onze leveranciers waarmee we al die jaren een prettige samenwerking hebben. En we danken al onze trouwe gasten, die ons ook in deze moeilijke tijd steunden.

Herberg Stadt Stevenswaert
Bij Pascalle & Marcus Schmidt
Veldstraat oost 1
6107AS Stevensweert, Nederland
0031 475 552376
www.Herberg-Stevensweert.nl

BiB Gourmand 2021
Gault Millau 2021 13 Punten

Print Friendly, PDF & Email