Jubileum Terra Mosa

Afdeling

           Terra Mosa

                            10 jaar

 Jubileum 10 jaar  afdeling Zonnebloem Terra Mosa (Stevensweert, Ohé en en Laak en Maasbracht.)

Op 10 oktober 2010 werd de afdeling Terra Mosa opgericht. Door de Corona maatregelen hebben wij dit jubileum nu helaas niet samen met onze gasten kunnen vieren. De feestmiddag met Limburgse artiesten hebben we af moeten zeggen. Wij hopen dat we deze volgend jaar als we 11 jaar bestaan alsnog kunnen organiseren.

Maar we wilden dit 10 jarig bestaan op 10 oktober 2020 uiteraard toch extra markeren.
Bakker Dieteren uit Maasbracht bakte voor al onze gasten en vrijwilligers een heerlijk Maasgouwtje met daarop “het logo van de Zonnebloem” en “10 jaar”.  De vrijwilligers hebben dit taartje samen met een speciale kaart naar hun gasten gebracht. Dit cadeau viel zeer in de smaak. We hebben vele mooie reacties en bedankjes ontvangen. Hartelijk dank hiervoor.

Wij hopen dat we het komend jaar weer mooie activiteiten mogen organiseren waarbij we dan elkaar weer kunnen ontmoeten in goede gezondheid. Tot die tijd houden we op andere manieren contact met elkaar.

Bestuur en vrijwilligers Zonnebloem Terra Mosa

Print Friendly, PDF & Email