Kerkbezoek

Vanaf 10 oktober gelden de volgende nieuwe maatregelen:
Tijdens de H. Mis mogen maximaal 30 personen in de kerk aanwezig zijn, met uitzondering van de bedienaren, zoals de priester, acolieten, enz.

U moet zich vooraf aanmelden bij dhr. W. Dirks, telefoon 0475-551785 of via de mail: wieldirks@gmail.com met vermelding van naam en adres en telefoonnummer. Bij binnenkomst kunnen wij aan de hand van de lijst checken of u zich inderdaad aangemeld heeft.

Het dragen van een mondmasker is een dringend advies. Wij vragen u zelf voor een mondmasker te zorgen en het om te doen bij het binnengaan van de kerk te dragen. Bij het ontvangen van de H. Communie mag u het masker afzetten.

Wij organiseren geen Allerzielenviering in de kerk. Op zondag 1 november, Allerheiligen, worden rond 14.00 uur de graven op het kerkhof gezegend. Wilt u aanwezig zijn, kunt u tegen die tijd bij het graf gaan staan.
We kunnen niet verhinderen dat er met die dagen meer dan 4 mensen op het kerkhof bij een graf zullen zijn.  

Meer informatie kunt u deze week lezen op deze site of in het Echter “Waekblaad”.

Print Friendly, PDF & Email