Het zomerprogramma van het “Kindervakantiewerk Stevensweert” is bekend

Inschrijving Zomerprogramma 2024

Datum: 16 juni 2024

Stichting Kindervakantiewerk Stevensweert is van oorsprong opgericht voor alle kinderen woonachtig in Stevensweert. De laatste jaren werken wij steeds meer samen met Kindervakantiewerk Ohé en Laak. Deze samenwerking is extra gestimuleerd na de fusie van beide basisscholen waarbij wij het waardevol vinden om de kinderen uit beide dorpskernen ook in de zomer samen te laten spelen.

De zaterdagactiviteiten zijn van oudsher voor zowel de kinderen uit Stevensweert als voor alle kleinkinderen van opa’s en oma’s woonachtig in Stevensweert toegankelijk. Verder zijn ook hier alle kinderen uit Ohé en Laak van harte welkom, als ook kinderen die elders wonen maar schoolgaand zijn op basisschool De Maasparel. Voor iedereen geldt het verzoek om ook voor een zaterdagactiviteit je vooraf aan te melden zodat we een goed zicht krijgen op het aantal kinderen op die dag.

De programma-boekjes zijn huis-aan-huis bezorgd, natuurlijk staat het volledige programma ook in de activiteitenkalender op de site van dorpsraadstevensweert.nl
Voor meer informatie: kijk op de site van het Kindervakantiewerk Stevensweert.

Print Friendly, PDF & Email