Feestelijke opening van de jeu de boules baan in Stevensweert op 1 oktober

Feestelijke Opening van de Jeu de Boules Baan in Stevensweert

Op een stralende nazomerse dag in Stevensweert verzamelden bewoners en enthousiastelingen zich bij de gloednieuwe jeu de boules baan voor een feestelijke gelegenheid. Deze bijzondere dag werd gemarkeerd door een hartelijke sfeer, muziek, en een vleugje Franse charme.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld het moment waarop Bert Kaumo, de geestelijk vader van deze jeu de boules baan, het lintje mocht doorknippen. Hiermee werd de baan officieel geopend, en de gemeenschap van Stevensweert had alle reden om trots te zijn op deze nieuwe aanwinst.

Onder een stralende zon genoten de aanwezigen van de warmte en de gezellige sfeer die rond de jeu de boules baan hing. Franse chansons vulden de lucht en creëerden de perfecte achtergrond voor een ontspannen en leuke middag.

Een woord van dank gaat uit naar enkele speciale mensen en bedrijven die hebben bijgedragen aan de realisatie van deze jeu de boules baan. John de Jong van Collé Rental & Sales werd hartelijk bedankt voor het belangeloos ter beschikking stellen van een graafmachine, waardoor de bouw van de baan mogelijk werd gemaakt. Ook Leon Maassen van Verbé Installatietechnieken en Mike Kocken, een begenadigd kraanmachinist, verdienen onze waardering voor hun onschatbare hulp.

Een bijzonder moment van de dag was de aanwezigheid van Jan Cuypers, een oud-competitiespeler in jeu de boules op hoog niveau en voormalig inwoner van Stevensweert. Jan nam de belangstellenden op een speelse wijze mee in de geheimen van het jeu de boules spel. Onder zijn begeleiding ontstond er een competitieve sfeer, waarbij nieuwe connecties werden gesmeed tussen dorpsbewoners. Dit was niet alleen een sportieve ervaring, maar ook een sociale gelegenheid waarbij de gemeenschap dichter tot elkaar kwam.

De feestelijke opening van de jeu de boules baan in Stevensweert was een groot succes. Onder het genot van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes werden herinneringen gemaakt en nieuwe connecties tussen dorpsbewoners gesloten. Deze baan zal ongetwijfeld een centrale ontmoetingsplaats worden voor bewoners van Stevensweert, waar mensen kunnen genieten van spel, gezelschap en de schoonheid van de Franse jeu de boules traditie. 

We kijken uit naar vele jaren van plezier op deze prachtige jeu de boules baan!
 
Een foto-impressie van de opening van de mooie jeu de boulesbaan.
Print Friendly, PDF & Email