Samen maken we Maasgouw? Ook met ons decembergevoel?

 In deze laatste maand van het jaar staat de keet in de loods, maar de dorpscontactpersonen Carlien Schouten en Wendy Rietra van de gemeente Maasgouw willen samen met inwoners toch blijven bijdragen aan de leefbaarheid in de mooie kernen. Tot 15 december kunnen inwoners van Maasgouw een wens inleveren. Op 16 december wordt contact opgenomen met de mensen achter de uitgekozen wensen. Het doel is om alle uitgekozen wensen vóór Kerstmis uit te voeren.

img

Hoe werkt het? 

In bijna alle kernen van Maasgouw is een verzamelpunt waar inwoners tot 15 december een wens kunnen inleveren. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden aan de wens:

– de wens komt vanuit een warm hart;
– de wens brengt iets goeds voor (mensen uit) de kern;
– de wens draagt bij aan het decembergevoel;
– de wens past in een beperkt budget of is kosteloos (per kern is maximaal € 500 euro beschikbaar).

Alle ingeleverde wensen gaan mee in de selectie. “Op 16 december nemen we contact op met de mensen achter de uitgekozen wensen. Het is de bedoeling om alle uitgekozen wensen vóór de kerstdagen uit te voeren. Zorg ervoor dat we uw wens terug kunnen vinden. Laat duidelijk achter wat uw wens is, wie u bent en wie betrokken is bij de wens.”

U kunt voor het invullen van de wens ook gebruik maken van een kaartje van de dorpscontactpersonen. Deze zijn verkrijgbaar bij de inleverpunten. 

Inleverpunt:

Stevensweert – bij café ‘t Aod Kloaster (Markt 6)  in de brievenbus of afgeven.

Doe mee! 

“Dus schrijf, teken of knutsel je wens en laat ons weten hoe jij mee wil helpen aan het decembergevoel van Maasgouw! We kijken uit naar alle lieve, leuke, mooie en verrassende wensen. En we willen iedereen vragen om ook in het decembergevoel van Maasgouw rekening te houden met de coronamaatregelen.”

Bronvermelding: Delta Limburg

Print Friendly, PDF & Email