Vastelaovesprogramma 2021-2022 van cv “De Leefhöbbers” out Staeveswaert

De naam doet het al  vermoeden “De Leefhöbbers” zijn altijd in voor een feestje, dit is niet alleen de drank maar ook de samenhorigheid met andere verenigingen zoals de zuster carnavalsverenigingen uit omliggende plaatsen, maar ook de Harmonie, schutterij en de voetbalclub. Stevensweert is een klein dorp of te wel een ‘Eiland in de Maas’, met een kleine 1600 inwoners. Zoals ook bij andere verenigingen is het bij ons dan ook zeer moeilijk om nieuwe leden te werven, maar de leden die de vereniging telt zijn dan ook zeer gewaardeerde leden die een hechte groep vormen.
Op 13 november werd Prins Noël 1 uit geroepen tot prins van 2021-2022.

Het complete programma vindt u op deze site onder het kopje ‘Dorpsactiviteiten” of  www.leefhobbers.nl

Print Friendly, PDF & Email