Verras een mantelzorger

Dinsdag 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. De afgelopen jaren werd rondom deze dag in de gemeente Maasgouw een activiteit georganiseerd voor mantelzorgers, om hen in het zonnetje te zetten en hen te bedanken. Vanwege corona krijgt deze dag dit jaar een andere invulling: elke inwoner van Maasgouw ontvangt vandaag of morgen een kaart die hij/zij met een persoonlijk berichtje kan sturen naar een mantelzorger .

img

Stuur een kaartje

Ken je iemand die zorgt voor een naaste? Een vriend, collega of misschien wel de buurvrouw? Verras hen door het sturen van een kaartje met een persoonlijke boodschap.  Zo kun je hen met een klein gebaar laten weten dat je aan hen denkt, ze toppers vindt en/of ze laten weten dat jij er voor hen wilt zijn.

Bronvermelding: https://www.deltalimburg.nl

Print Friendly, PDF & Email