Herinrichting oude kern Stevensweert

De flyer ‘Herinrichting oude kern Stevensweert’ is op 13 mei 2021 verspreid onder de bewoners van het projectgebied ‘Oude kern Stevensweert’. Om andere bewoners en belangstellenden op de hoogte te brengen van de werkzaamheden, plaatsen we deze flyer op deze site, die u hier kunt downloaden.
Op pagina 2 vindt u een uitvoerige beschrijving van de plannen voor de herinrichting van de oude kern Stevensweert en de verdere gang van zaken over dit project. Meer informatie over de herinrichting van de oude kern vindt u op de gemeentelijke website.
Naast de blauwdruk vindt u hier ook de voorlopige planning van de werkzaamheden. Ook deze planning is onder voorbehoud van het verloop van de coronacrisis.

Uitgebreide informatie hierover vindt u ook op de site in het Bericht van 26 april 2021 ‘Werkzaamheden oude kern’.

Print Friendly, PDF & Email